PROIZVODI

SL-70-AL-renovacija-Flip
SL-70-AL-renovacija2
SL-70-AL-renovacija-Flip SL-70-AL-renovacija2

SL 70 Renovacija sa ALU oblogom

Prozori sa štokovima za renoviranje omogućavaju ugradnju prozora bez potrebe za demontažom starog kućišta. Ovakva montaža štiti fasadu i unutrašnje zidove od oštećenja, ubrzava proces zamjene prozora i eliminira potrebu za nekim završnim radovima. Ovaj sistem je veoma popularan na francuskom tržištu.

Aluminijumske obloge prozora proširuju paletu boja, moguće ih je eloksirati ili plastificirati u svim nijansama iz RAL palete. Postavljanjem na profile rama i krila s vanjske strane postiže se idealna kombinacija: jedinstven dizajn aluminijuma i izuzetne termoizolacione karakteristike PVC profila. Ovaj spoj predstavlja najekonomičnije rješenje za postizanje visokih standarda u dizajnu, trajnosti i udobnosti života.

SL 70 Renovacija je petokomorni sistem klasičnog dizajna ugradbene dubine od 70 mm sa blago zaobljenim ivicama i veoma malom vidnom površinom, čime se idealno uklapa u sve tipove arhitekture. Pripada najvišoj klasi A sa debljinom unutarnjih i vanjskih stijenki od 3 mm prema DIN EN 12608 standardu.

Ostali sistemi za PVC prozore i balkonska vrata sa ALU oblogama

Osnovne karakteristike naših PVC sistema

Energetska efikasnost

Stabilni sistemi s više komora pružaju izvanredne izolacione karakteristike.

Zvučna izolacija

Visok nivo zvučne izolacije osigurava mir i tišinu u Vašem domu.

Dizajn i trajnost

Kvalitetan PVC otporan na vanjske utjecaje, s glatkim površinama u željenoj boji i dizajnu.

Čvrstoća i pouzdanost

Primjena posebnih čeličnih ojačanja pruža visoku strukturalnu stabilnost.